Advocats Lant solucions en protecció de dades

Especialistes en protecció de dades i programes de compliment normatiu

Solucions adaptades a totes les necessitats i pressupostos
Descubreix

El nostre servei de protecció de dades, el més eficient de l'mercat

Més de 10.000 empreses satisfetes

Més de 10.000 empreses satisfetes

Assegurança de protecció de dades

Assegurança de protecció de dades

Millor preu de mercat

Millor preu de mercat

Amb plataforma de gestió pròpia

Les solucions de Lant Abogados

La nostra activitat se centra en l'adequació d'empreses a legislacions que impliquin la implantació de procediments i / o formació específica, com la Llei de protecció de dades personals. Analitzem cada realitat empresarial per oferir una solució adequada a la seva activitat i grandària. Adaptem a les empreses a les necessitats del nou reglament europeu de protecció de dades.

El nostre equip està format per un grup de professionals que cobreix, d'una banda, una dilatada trajectòria jurídica i, de l'altra, una contrastada experiència en el camp empresarial, d'aquesta manera, els nostres serveis contemplen sempre un doble angle de visió, el legal i l'empresarial, imprescindible, des del nostre punt de vista, per a un correcte assessorament orientat a resultats.

Advocats especialistes protecció de dades
El nostre objectiu és donar solucions a les empreses perquè compleixin les lleis de la forma més eficient possible

Els nostres serveis

Protecció de dades personals per a empreses

Protecció de dades personals

Adaptem a les empreses a les obligacions en matèria de protecció de dades que marca la LOPD i el reglament europeu de protecció de dades
Compliment corporatiu

Compliment normatiu

Els Programes de compliment corporatiu (Corporate Compliance Programs) són una eina eficaç per eximir la responsabilitat penal de les empreses
Prevenció de blanqueig de capitals

Prevenció de blanqueig de capitals

Oferim eines per complir amb la Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals (LPBC)
Advocats noves tecnologies

Noves tecnologies

Et redactem l'avís legal web que necessitis, així com altres aspectes que regula la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI)

Pla d'Igualtat

La plataforma ha estat ideada per a la seva utilització per qualsevol tipus d'empresa.

Nova aplicació informàtica per a la gestió de dades personals

Hem desenvolupat una nova aplicació informàtica per a la gestió de dades personals. És una eina que combina flexibilitat i potència ja que permet des de la gestió de dades d'un autònom o microempresa, mitjançant una configuració automàtica introduint la seva activitat, a la parametrització personalitzada per donar resposta a una gran organització.

aplicació mòbil gestió dades personals

Últimes notícies

11-02-2021

NOU REGLAMENT DEL PLA D'IGUALTAT

A l'octubre 2020 van publicar dos Reials Decrets (901 i 902) en què es desenvolupa reglamentàriament, en el primer, la negociació, elaboració i inscripció dels plans d'igualtat, que obligatòriament hauran de ser negociats i, en el segon, el registre de retribucions, establint, addicionalment, l'obligació de realitzar una auditoria sobre retribucions amb perspectiva de gènere.

05-10-2020

NOVA LLEI DE TREBALL A DISTÀNCIA

El passat 29 de setembre va entrar en vigor la nova Llei de Treball a Distància (teletreball) que obliga a totes les empreses que utilitzin aquest sistema a signar un acord amb els treballadors d'aquesta modalitat de treball.

20-07-2020

INVALIDAT L'ACORD PRIVACY SHIELD

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha invalidat l'acord Privacy Shield (Escut de Privacitat) pel qual es permetia la transferència de dades a empreses dels EUA que s'haguessin adherit, en l'actualitat 5378 empreses.

Oferim a tots els nostres clients una atenció personalitzada que els fa sentir com si fossin el nostre únic client.

Els nostres clients