Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi pròpies, per facilitar-li la navegació, analitzar estadístiques de l'ús del web Més informació

Rebutjar Acceptar
Advocats Lant solucions en protecció de dades

Especialistes en protecció de dades i programes de compliment normatiu

Lant Advocats és un despatx professional de serveis jurídics i de consultoria, especialitzat en la Llei de protecció de dades, el compliment corporatiu, la prevenció de blanqueig de capitals i les noves tecnologies.
Descobrir
Protecció de dades personals per a empreses

Protecció de dades personals

Adaptem a les empreses a les obligacions en matèria de protecció de dades que marca la LOPD i el reglament europeu de protecció de dades
Compliment corporatiu

Compliment normatiu

Els Programes de compliment corporatiu (Corporate Compliance Programs) són una eina eficaç per eximir la responsabilitat penal de les empreses
Prevenció de blanqueig de capitals

Prevenció de blanqueig de capitals

Oferim eines per complir amb la Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals (LPBC)
Advocats noves tecnologies

Noves tecnologies

Et redactem l'avís legal web que necessitis, així com altres aspectes que regula la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI)

Les solucions de Lant Abogados

La nostra activitat se centra en l'adequació d'empreses a legislacions que impliquin la implantació de procediments i / o formació específica, com la Llei de protecció de dades personals. Analitzem cada realitat empresarial per oferir una solució adequada a la seva activitat i grandària. Adaptem a les empreses a les necessitats del nou reglament europeu de protecció de dades.

El nostre equip està format per un grup de professionals que cobreix, d'una banda, una dilatada trajectòria jurídica i, de l'altra, una contrastada experiència en el camp empresarial, d'aquesta manera, els nostres serveis contemplen sempre un doble angle de visió, el legal i l'empresarial, imprescindible, des del nostre punt de vista, per a un correcte assessorament orientat a resultats.

Advocats especialistes protecció de dades
El nostre objectiu és donar solucions a les empreses perquè compleixin les lleis de la forma més eficient possible

Nova aplicació informàtica per a la gestió de dades personals

Hem desenvolupat una nova aplicació informàtica per a la gestió de dades personals. És una eina que combina flexibilitat i potència ja que permet des de la gestió de dades d'un autònom o microempresa, mitjançant una configuració automàtica introduint la seva activitat, a la parametrització personalitzada per donar resposta a una gran organització.

aplicació mòbil gestió dades personals

Últimes notícies

12-03-2020

PROTOCOL DE TELETREBALL – MESURES DE SEGURETAT

En cas que el personal de l'empresa treballi des de casa com a mesura de prevenció per fer front l'epidèmia de l'coronavirus, és important considerar diversos aspectes, especialment les mesures de seguretat i la utilització de mitjans privats per part dels empleats.
30-01-2020

SISTEMA DE GESTIÓ DE COMPLIANCE

Tota la gestió de compliance en una sola aplicació

Lant Advocats ha desenvolupat una plataforma informàtica pròpia per gestionar els Programes de Compliment Normatiu. No requereix cap integració, ja que és accessible a través d'Internet des de qualsevol dispositiu.

Oferim a tots els nostres clients una atenció personalitzada que els fa sentir com si fossin el nostre únic client.

Els nostres clients