Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi pròpies, per facilitar-li la navegació, analitzar estadístiques de l'ús del web Més informació

Acceptar
Tornar

NOVETATS A LA PLATAFORMA LANT PER GESTIÓ DE DADES PERSONALS

09-05-2019
NOVETATS A LA PLATAFORMA LANT PER GESTIÓ DE DADES PERSONALS

La Plataforma Lant està en constant evolució tant per adaptar-se a les novetats legislatives com per introduir millores i satisfer demandes dels nostres clients.

Després d'un any i mig de funcionament la nostra plataforma compta ja amb més de 8.000 usuaris que ens aporten contínuament les seves demandes i inquietuds. Fruit d'aquesta experiència Lant Advocats incorpora novetats i modificacions per millorar el programa i ampliar funcionalitats.

Les principals novetats incorporades recentment són:

Mòdul de formació: permet enviar un enllaç, comú a tots els alumnes, mitjançant el qual, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, poden descarregar el curs i accedir a un test de comprensió. Un cop finalitzat poden descarregar el seu certificat que queda, així mateix, registrat a la plataforma per al control de l'empresa.
Està pensat per a realitzar massivament una acció formativa bàsica a aquells empleats que no requereixen una formació més específica.

Mòdul d'Usuaris: permet crear usuaris de l'aplicació triant a quines seccions poden accedir. Dóna resposta a organitzacions amb múltiples usuaris que necessiten descentralitzar la feina.

Mòdul del DPO: per a aquelles organitzacions que segons la LOPD de 2018 estan obligades a nomenar un delegat de protecció de dades, s'ha creat una secció on es recull tota la documentació generada pel DPO (informes, actes, etc.) amb registre cronològic .

Mòdul de Controls periòdics: Respon al principi de proactivitat del reglament.
Segons el perfil del client el sistema genera i envia un control que queda registrat a la plataforma. D'aquesta manera es genera una traçabilitat dels controls realitzats.

Mòdul de gestió d'e-Lant: per als usuaris de l'aplicació mòbil i-Lant, s'ha creat aquesta secció per gestionar les clàusules i el registre d'aprovacions d'aquestes.
Aquest registre és exportable en un fitxer pla a altres aplicacions, si es desitja. També es pot descarregar un pdf amb el document signat d'una aprovació individual.

Noticies relacionades

11-10-2017

Control del correu dels treballadors

El Tribunal d'Estrasburg ha dictat que les empreses han d'avisar als treballadors que el seu correu electrònic pot ser vigilat per poder fer-ho. Aquesta sentència, que és inapel·lable, esmena una anterior de l'any 2016 en sentit contrari.
02-05-2016

Intrusisme professional en la protecció de dades

L'intrusisme a l'àrea jurídica de la protecció de dades és tal, que la labor dels advocats en aquesta matèria està molt infravalorada. Sens dubte, l'especialitat jurídica de la protecció de dades, és una de les branques del Dret que pateix major intrusisme professional.