Tornar

NOVETATS A LA PLATAFORMA LANT PER GESTIÓ DE DADES PERSONALS

09-05-2019
NOVETATS A LA PLATAFORMA LANT PER GESTIÓ DE DADES PERSONALS

La Plataforma Lant està en constant evolució tant per adaptar-se a les novetats legislatives com per introduir millores i satisfer demandes dels nostres clients.

Després d'un any i mig de funcionament la nostra plataforma compta ja amb més de 8.000 usuaris que ens aporten contínuament les seves demandes i inquietuds. Fruit d'aquesta experiència Lant Advocats incorpora novetats i modificacions per millorar el programa i ampliar funcionalitats.

Les principals novetats incorporades recentment són:

Mòdul de formació: permet enviar un enllaç, comú a tots els alumnes, mitjançant el qual, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, poden descarregar el curs i accedir a un test de comprensió. Un cop finalitzat poden descarregar el seu certificat que queda, així mateix, registrat a la plataforma per al control de l'empresa.
Està pensat per a realitzar massivament una acció formativa bàsica a aquells empleats que no requereixen una formació més específica.

Mòdul d'Usuaris: permet crear usuaris de l'aplicació triant a quines seccions poden accedir. Dóna resposta a organitzacions amb múltiples usuaris que necessiten descentralitzar la feina.

Mòdul del DPO: per a aquelles organitzacions que segons la LOPD de 2018 estan obligades a nomenar un delegat de protecció de dades, s'ha creat una secció on es recull tota la documentació generada pel DPO (informes, actes, etc.) amb registre cronològic .

Mòdul de Controls periòdics: Respon al principi de proactivitat del reglament.
Segons el perfil del client el sistema genera i envia un control que queda registrat a la plataforma. D'aquesta manera es genera una traçabilitat dels controls realitzats.

Mòdul de gestió d'e-Lant: per als usuaris de l'aplicació mòbil i-Lant, s'ha creat aquesta secció per gestionar les clàusules i el registre d'aprovacions d'aquestes.
Aquest registre és exportable en un fitxer pla a altres aplicacions, si es desitja. També es pot descarregar un pdf amb el document signat d'una aprovació individual.

Noticies relacionades

06-05-2020

CONTROL DE TEMPERATURA. PROTOCOL LANT ADVOCATS

Si la seva empresa està pensant a implantar un control d'accés als seus centres de treball o establiments mitjançant control de la temperatura ha de saber que l'Agència de Protecció de Dades ha manifestat la seva preocupació sobre aquestes mesures. Fer-ho sense el degut protocol pot implicar l'incompliment de la llei, no només de protecció dades.

22-06-2017

La nova política de transparència

Amb l'aplicació del nou reglament de protecció de dades, moltes pràctiques comunes en la captació i sol·licitud d'autoritzacions per a la utilització de dades personals ja no seran possibles. Tampoc ho serà camuflar en un munt de pàgines repletes de lletra petita autoritzacions que requereixen un consentiment exprés.
09-11-2018

MIG ANY DEL NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES

Ha passat ja mig any des de l'inici de l'aplicació obligatòria del nou Reglament de Protecció de Dades i ja podem extreure les primeres conclusions. La primera és que el dia 25 de maig no era l'Armagedón com molts creien, i uns altres pretenien fer creure, i el dia 26 va sortir el sol amb normalitat.