Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació Acceptar

Notícies sobre protecció de dades

Aquí hi trobaràs notícies sobre protecció de dades: anàlisi de la LOPD i els seus efectes en les empreses, consells per complir amb la llei de la protecció de dades, i sobre com adequar a empreses i autònoms a aquesta llei • La nova política de transparència

  La nova política de transparència


  Amb l'aplicació del nou reglament de protecció de dades, moltes pràctiques comunes en la captació i sol·licitud d'autoritzacions per a la utilització de dades personals ja no seran possibles. Tampoc ho serà camuflar en un munt de pàgines repletes de lletra petita autoritzacions que requereixen un consentiment exprés.
  Veure més
 • 7 recomanacions sobre el nou Reglament de Protecció de dades

  7 recomanacions sobre el nou Reglament de Protecció de dades


  El pròxim dia 25 de maig s'iniciarà un any de compte enrere per a l'aplicació del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades i volem destacar alguns punts per ajudar-li.
  Veure més
 • Nou reglament de protecció de dades. torna el cost zero

  Nou reglament de protecció de dades. torna el cost zero


  Amb l'aparició de la notícia que en el 2018 s'aplicarà un nou Reglament de Protecció de Dades en substitució de la LOPD, ha faltat poc perquè empreses de formació i determinades consultores s'hagin llançat al carrer per oferir l'adequació al Reglament de Protecció de Dades a canvi de cursos boniificados, la major part d'ells innecessaris i amb continguts que no apliquen a la major part de les empreses.
  Veure més
 • Migració al nou reglament de protecció de dades

  Migració al nou reglament de protecció de dades


  Encara que encara falta més d'un any perquè sigui aplicable el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, en Lant Advocats ja estem preparant la migració dels nostres clients.


  Veure més
 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12