Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació Acceptar

Notícies sobre protecció de dades

Aquí hi trobaràs notícies sobre protecció de dades: anàlisi de la LOPD i els seus efectes en les empreses, consells per complir amb la llei de la protecció de dades, i sobre com adequar a empreses i autònoms a aquesta llei • NOVA LOPD 2018

  NOVA LOPD 2018


  Transcorreguts sis mesos des que va començar a aplicar-se el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), el passat 7 de desembre va entrar en vigor la nova Llei orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i de Garantia dels Drets Digitals, de 5 de desembre.


  Veure més
 • MIG ANY DEL NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES

  MIG ANY DEL NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES


  Ha passat ja mig any des de l'inici de l'aplicació obligatòria del nou Reglament de Protecció de Dades i ja podem extreure les primeres conclusions. La primera és que el dia 25 de maig no era l'Armagedón com molts creien, i uns altres pretenien fer creure, i el dia 26 va sortir el sol amb normalitat.


  Veure més
 • L'APROVACIÓ EXPRESSA PER A ENVIAMENTS COMERCIALS

  L'APROVACIÓ EXPRESSA PER A ENVIAMENTS COMERCIALS


  Des del punt de vista dels ciutadans, un dels aspectes més destacats del nou Reglament de Protecció de Dades és la necessitat, que imposa als responsables de tractar les seves dades, de tenir la seva aprovació expressa i demostrable per utilitzar-los per a finalitats diferents a aquelles per les quals van ser obtinguts. Per contra, aquest aspecte suposa una exigència important per a les empreses, que hauran de recaptar els consentiments necessaris.
  Veure més
 • COMPTE ENRERE PEL NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES

  COMPTE ENRERE PEL NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES


  Queda poc més d'un mes perquè sigui d'aplicació obligatòria el nou Reglament de Protecció de dades i les empreses s'apressen a posar-se al dia amb les noves obligacions.

  L'enduriment de les sancions i, sobretot, el tractament a les empreses multinacionals, ha fet que les centrals corporatives exerceixin una gran pressió sobre les seves filials ja que, una actuació negligent d'aquestes els pot suposar un importantíssim dany econòmic en forma de sanció.


  Veure més
 1 2 3 4 5 ... 12