Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació Acceptar

Notícies sobre protecció de dades

Aquí hi trobaràs notícies sobre protecció de dades: anàlisi de la LOPD i els seus efectes en les empreses, consells per complir amb la llei de la protecció de dades, i sobre com adequar a empreses i autònoms a aquesta llei • <b>e-Lant</b>: LA SOLUCIÓ PER OBTENIR APROVACIONS PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

  e-Lant: LA SOLUCIÓ PER OBTENIR APROVACIONS PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS


  Lant Advocats ha llançat e-Lant, la solució per obtenir aprovacions per al tractament de dades personals i autoritzacions per a l'enviament de publicitat.


  Veure més
 • MODIFICACIÓ DEL CATÀLEG DE DELICTES APLICABLES A LES PERSONES JURÍDIQUES

  MODIFICACIÓ DEL CATÀLEG DE DELICTES APLICABLES A LES PERSONES JURÍDIQUES


  El passat 20 de febrer es va publicar la reforma del Codi Penal per adaptar-lo a les directives i directrius europees en matèria d'abús de mercat, lluita contra el frau, falsificació de moneda, lluita contra el terrorisme, tràfic d'òrgans i corrupció. Aquesta adaptació suposa modificar el catàleg de delictes aplicable a les persones jurídiques.


  Veure més
 • NOVA LLEI DE SECRETS EMPRESARIALS

  NOVA LLEI DE SECRETS EMPRESARIALS


  Des del passat 20 de febrer les empreses disposen d'una nova eina per a defensar el seu know-how. Encara que amb un any de retard, s'ha aprovat la transposició de la directiva europea sobre Secrets Empresarials.


  Veure més
 • NOVA LOPD 2018

  NOVA LOPD 2018


  Transcorreguts sis mesos des que va començar a aplicar-se el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), el passat 7 de desembre va entrar en vigor la nova Llei orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i de Garantia dels Drets Digitals, de 5 de desembre.


  Veure més
 1 2 3 4 5 ... 12