Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per anònimament facilitar-li la navegació i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Obtenir més informació Acceptar

Sobre Lant Advocats

advocats protecció de dades

Trajectòria

Lant Advocats es va fundar l'any 2000 per cobrir una nova àrea del dret, les noves tecnologies i la protecció de dades, que es desenvolupaven a gran velocitat creant noves situacions legals. Va ser un projecte pioner i innovador.

Filosofia

Al llarg d'aquests anys la societat ha evolucionat ràpidament i amb ella la seva legislació i, per tant, Lant Advocats, incorporant nous professionals amb la idea de donar solucions eficients a les empreses davant les noves legislacions. D'aquesta forma, l'àrea d'actuació del despatx s'ha anat ampliant però sempre amb la mateixa filosofia: oferir a les empreses formes eficients d'adequar-se a les legislacions que els afecten dimensionant les solucions a les necessitats de l'empresa sense generar costos ni estructures innecessàries.

Solucions jurídiques contrastades

Aquesta constant cerca de l'eficiència ens ha portat a desenvolupar solucions innovadores, com les aplicacions online per realitzar auditories o adequar-se a la Llei de Protecció de Dades. Però també protocols d'actuació presencials molt ben estructurats que ens permeten abordar de forma simple i eficaç adequacions legals de gran envergadura.
Gràcies a aquest esperit hem incorporat a la nostra cartera de clients, que ja supera els 3.000, des de grans multinacionals a petits autònoms, des d'universitats a petites autoescoles, oferint a tots ells la solució que necessiten i, sobretot, fent que cadascun d'ells se senti com el nostre únic client.

Compromís Ètic

Lant Advocats està fermament compromès amb la legalitat i el comportament ètic i íntegre.

El nostre Codi de Conducta exigeix a tots els treballadors i col·laboradors que actuïn conforme als més alts valors ètics i seguint l'esperit i lletra de les Lleis, fent prioritària una actuació correcta i íntegra a qualsevol altra consideració.

Lant Advocats ha adoptat tots els protocols necessaris per garantir una conducta empresarial exemplar, creant els mecanismes de control per al compliment efectiu de la legalitat en tots els àmbits

El respecte, l'apreciació del valor de la diversitat i el tracte digne i sensible, com a pilars bàsics de la convivència, són el motor del nostre treball en equip i del nostre èxit.

Aquests principis i valors són la base per a la creació de valor, entès en el seu sentit més ampli i durador: valor per a clients, accionistes, treballadors i per a la societat en general.Només així generem la confiança que diposita el nostre entorn en nosaltres i que constitueix el fonament de la nostra reputació i la garantia del nostre futur a llarg termini.

Socis

Luis i Javier de la Mora, advocat i economista respectivament són els socis de Lant Advocats. Luis, fundador del despatx, amb una llarga trajectòria com a advocat especialitzat en Noves Tecnologies i Protecció de Dades Personals, i Javier que, després d'una carrera de més de 25 anys en empreses multinacionals, es va incorporar al despatx el 2011 com a consultor de Programes de compliment Corporatiu.

advocats protecció de dades