Advocats en noves tecnologies

Advocats experts en noves tecnologies

Els intercanvis d’informació i comercials a través de pàgines web i aplicacions han de complir determinats requisits legals. Quan es desenvolupa una pàgina web o una app, sigui per informar, intercanviar informació, prestar serveis o fer comerç electrònic, cal tenir en compte aquells requisits i aplicar-los. No afecta només el fet d’informar, sinó que el mateix disseny de la web o l’app s’ajusti a la legalitat.

Alguns requisits són simples obligacions formals, com informar de la titularitat de la web, d’altres són operatives, com les sol·licituds d’autorització perquè una app utilitzi determinades funcionalitats d’un dispositiu. També n’hi ha de contractuals, com la firma de condicions de contractació en cas de comerç amb els requisits que estableix la Llei de defensa dels consumidors.

Té especial importància la captació de dades personals i la instal·lació de galetes analítiques i/o publicitàries en els dispositius de l’usuari. En aquests casos, obtenir les autoritzacions necessàries de manera expressa és clau per al desenvolupament de l’activitat.

No es tracta només d'informar, sinó que el mateix disseny del web o l'App s'ajusti a la legalitat.

Solucions per a les noves tecnologies

Lant Advocats es dedica al dret de les noves tecnologies desde l’any 2000, fet que ens proporciona una amplíssima experiència en tot tipus de pàgines web, aplicacions i utilització de xarxes socials per a sorteigs i esdeveniments.

Assessorem en el desenvolupament de pàgines web i aplicacions perquè compleixin la llei i perquè la informació sigui captada de manera legal i pugui ser utilitzada per a les finalitats que es persegueixen.

Seguint la nostra filosofia, totes les nostres adequacions s’orienten a aconseguir que s’obtinguin de manera legal els resultats perseguits per la funcionalitat de la web o aplicació.

Solucions en noves tecnologíes

Serveis en noves tecnologíes

  • Revisió i adequació de pàgines web i aplicacions mòbils a l’LSSI.
  • Redacció d’avisos legals, polítiques de privacitat i autorització d’ús de galetes.
  • Elaboració de condicions generals de contractació per a la pràctica d’activitats de comerç electrònic.
  • Anàlisi i consultoria legal sobre campanyes publicitàries per mitjans electrònics (publitramesa interactiva amb webs, correu electrònic, SMS, xarxes socials, Twitter, etc.).
  • Consultoria legal sobre activitats que impliquen la utilització, transmissió o captació de dades personals per mitjans electrònics.
  • Estudi i anàlisi jurídics d’activitats de comerç electrònic.
  • Contractació informàtica. Redacció de contractes de desenvolupament de programari i allotjament d’informació.
  • Bases legals per a sorteigs i concursos.
Advocats noves tecnologies